loader
Foto

Despre cum a fost iertat colosul Rompetrol de datorii, la “Transilvania la zi”

Vă invităm să urmăriți o ediţie de strictă actualitate a emisiunii “Transilvania la zi”, miercuri, 29 ianuarie, de la ora 17:00, despre datorii şterse de stat şi despre investiţiile Primăriei Cluj-Napoca în acest an.

 

Andrei Huţanu
Transilvania la zi

La invitaţia producătorului Radu Anghel şi a moderatorului Andrei Huţanu, vor fi prezenţi în platoul TVR Cluj analişti economici şi politici, precum şi reprezentanţi ai Consiliului local Cluj-Napoca.

În prima parte a emisiunii, Andrei Huţanu va discuta, alături de analistul economic Emil Culda şi de analistul politic Adrian Ivan, despre Hotărârea de Guvern în urma căreia statul român iartă colosul Rompetrol de datorii ce depăşesc o jumătate de milliard de euro. Totodată, vom afla de la cei doi specialişti posibilele evoluţii şi direcţiile din punct de vedere economic şi financiar spre care se îndreaptă România în anul 2014.

În partea a doua emisiunii “Transilvania la zi”, platoul TVR Cluj va fi ocupat de doi reprezentaţi ai autorităţilor locale – Claudia Anastase, consilier local PSD, şi Florin Gliga, consilier local PDL. Alături de Andrei Huţanu, aceştia vor discuta despre despre investiţiile şi alocările pe 2014 de la bugetul local recent aprobat cu o majoritate relativ fragilă: 14 voturi pentru şi 10 voturi împotrivă.

În ultima parte a emisiunii, vom afla ultimele noutăţi din sport în cadrul rubricii realizată de Miruna Pop.

17:30 Lumea de aproape

(simultan TVR 3)

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj