loader
Foto

Despre cumpătare, ca factor de echilibru, la „Un stil de viaţă sănătos”

Despre activitatea fizică, dar şi despre cumpătare, ca factor de echilibru în tot ceea ce facem, de la alimentaţie până la menţinerea stării fizice şi psihice, la emisiunea „Un stil de viaţă sănătos”, 14 aprilie, ora 20:00, la TVR Cluj.

 

Sebesi Karen Attila

Sebesi Karen, în dubla sa calitate de producător şi moderator al emisiunii „Un stil de viaţă sănătos”, îi are invitaţi în platou pe nutriţionistul prof. dr. Nicolae Hâncu şi pe atletul Doru Mircea, specialist în proba de maraton.

Cei trei vor discuta despre importanţa mişcării şi a activităţilor fizice pentru fiecare dintre noi, dar şi despre păstrarea unui echilibru între mişcare, efort şi o alimentaţie corespunzătoare.

Telespectatorii pot interveni telefonic la numărul 0264 – 420 135 (tarif normal).

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj