loader
Foto

Despre droguri şi problemele sociale pe care le creează acestea, în ediţia de azi, 13 februarie, a emisiunii „Transilvania socială”, la TVR Cluj

Azi, 13 februarie, cu începere de la ora 18,30, în direct la TVR Cluj, o nouă ediţie a emisiunii „Transilvania socială”, emisiunea care oferă informaţii de larg interes, o platformă de prezentare a activităţilor societăţii civile clujene.

 

Corina Ionuţ
Transilvania socială

Producătorul Mihaiela Mihale-Ilea şi moderatorul Corina Ionuţ vă propun o temă de discuţii de cea mai strictă actualitate: drogurile, consumul de droguri şi problemele sociale pe care le creează. Despre toate acestea, moderatorul Corina Ionuţ va sta de vorbă cu doctorul în sociologie Ana Luduşan, preşedinta Ligii Apărării Drepturilor Omului (LADO), filiala Cluj, şi un membru activ al societăţii civile din Cluj căreia, aşa cum a declarat pentru TVR Cluj, civismul i se potriveşte sufleteşte.

LADO a fost primul ONG lansat în România, după revoluţia din 1989, având afiliere internaţională. Este o organizaţie nonprofit, de utilitate publică şi independentă politic, cu misiunea de a apăra persoanele cărora le-au fost lezate drepturile şi de a promova toate drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului. Voluntariatul profesional este unul dintre principiile care stau la baza funcţionării LADO Cluj.

Discuţiile vor continua pe marginea volumului „Maruca” scris de Ana Luduşan, o carte care abordează dintr-o perspectivă inedită şi interesantă problemele sociale cu care se confruntă adolescenţii din ziua de azi.

Partea a doua a dialogului cu Ana Luduşan va continua săptămâna viitoare, 20 februarie, cu începere de la ora 18,30, la TVR Cluj, într-o nouă ediţie a aceleeaşi emisiuni „Transilvania socială”.

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj