loader
Foto

Despre droguri şi problemele sociale pe care le creează acestea, în ediţia de azi, 13 februarie, a emisiunii „Transilvania socială”, la TVR Cluj

Azi, 13 februarie, cu începere de la ora 18,30, în direct la TVR Cluj, o nouă ediţie a emisiunii „Transilvania socială”, emisiunea care oferă informaţii de larg interes, o platformă de prezentare a activităţilor societăţii civile clujene.

 

Corina Ionuţ
Transilvania socială

Producătorul Mihaiela Mihale-Ilea şi moderatorul Corina Ionuţ vă propun o temă de discuţii de cea mai strictă actualitate: drogurile, consumul de droguri şi problemele sociale pe care le creează. Despre toate acestea, moderatorul Corina Ionuţ va sta de vorbă cu doctorul în sociologie Ana Luduşan, preşedinta Ligii Apărării Drepturilor Omului (LADO), filiala Cluj, şi un membru activ al societăţii civile din Cluj căreia, aşa cum a declarat pentru TVR Cluj, civismul i se potriveşte sufleteşte.

LADO a fost primul ONG lansat în România, după revoluţia din 1989, având afiliere internaţională. Este o organizaţie nonprofit, de utilitate publică şi independentă politic, cu misiunea de a apăra persoanele cărora le-au fost lezate drepturile şi de a promova toate drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului. Voluntariatul profesional este unul dintre principiile care stau la baza funcţionării LADO Cluj.

Discuţiile vor continua pe marginea volumului „Maruca” scris de Ana Luduşan, o carte care abordează dintr-o perspectivă inedită şi interesantă problemele sociale cu care se confruntă adolescenţii din ziua de azi.

Partea a doua a dialogului cu Ana Luduşan va continua săptămâna viitoare, 20 februarie, cu începere de la ora 18,30, la TVR Cluj, într-o nouă ediţie a aceleeaşi emisiuni „Transilvania socială”.

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

11:55 Ştiri pe scurt

 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj