loader
Foto

Despre educația contemporană, la "Prim Plan Obiectiv" | VIDEO

Moderată de Corina Ionuț, ediția emisiunii "Prim Plan Obiectiv", difuzată, joi, 19 septembrie, la TVR Cluj, aduce în prim-plan teme esențiale legate de educație și dezvoltare personală, invitând la dialog experți recunoscuți în domeniu.

 

Corina Ionuţ
Prim-Plan Obiectiv

Printre invitați s-a numărat Oana Mîndruț, președinte al Asociației „Life Education for All”, care a împărtășit perspectiva sa asupra importanței educației în formarea unei societăți conștiente și responsabile.

De asemenea, Ioana Butilică, reprezentant local Cluj al Fundației United Way România, s-a alăturat discuției prin intermediul platformei Zoom, aducând o viziune regională asupra problemelor educaționale actuale.
.

.
Emisiunea a beneficiat și de prezența dr. Ana Ștefănescu, medic primar pediatru, care a abordat aspecte legate de sănătatea mintală a copiilor în context educațional, evidențiind interdependența dintre sănătate și învățare. Nu în ultimul rând, Alexandra Gross, formator în psihologia dezvoltării, a contribuit la discuție cu expertiza sa în transformarea individului prin educație.

Emisiunea își propune să stimuleze gândirea critică și să ofere soluții valoroase pentru a deveni oameni mai buni și mai valoroși din punct de vedere intelectual.

18:20 Carte de citire (R)

- R (Reluare)

18:30 Poveștile lu’ Pilu

 
Despre educația contemporană, la

Moderată de Corina Ionuț, ediția emisiunii "Prim Plan Obiectiv", difuzată, joi, 19 septembrie, la TVR Cluj, aduce în prim-plan teme esențiale ...

Doar 20% din locuințe au asigurare obligatorie în fața situațiilor de dezastru

În contextul actual al creșterii frecvenței și intensității fenomenelor meteorologice extreme, asigurarea locuințelor devine o necesitate ...

Cumpărare vs. Închiriere de imobile, în Cluj și București | VIDEO

În contextul dinamic al pieței imobiliare din România, dezbaterea privind cumpărarea și închirierea de imobile a căpătat o importanță deosebită, ...

 

#tvrcluj