loader
Foto

Galerie foto

Despre jazz la Cluj, cu Teodora Enache

Cunoscuta cântăreaţă de jazz, Teodora Enache a dezvăluit la Regional Cafe, din culisele concertului  pe care îl va susţine la Cluj alături de chitaristul american Stanley Jordan.

 

Artista este o prezenţă constantă în ultimii ani, în sălile de spectacole ale Clujului. Ea susţine chiar că a ajuns chiar să considere Clujul ca a doua sa casă: "Pentru mine a însemnat un pas extraordinar pentru că m-am împlinit sufleteşte la Cluj. Aici îmi este familia, aici sunt fericită şi asta înseamnă, în afara orelor la pian, continuarea lucrului. Sufletul se împlineşte. Pe scenă se foloseşte de tehnică să spună...Apoi, de la Cluj se poate pleca oriunde."

Teodora Enache a acceptat să dialogheze cu Irina Gaşpar şi Elena Nicolae despre motivul pentru care oraşul nu are încă un mare festival de jazz, dar mai ales despre publicul clujean pe care îl apreciază: "Muzicieni sunt, sunt oameni capabili, la Cluj se întâmplă lucruri, există dorinţa de a fi integrat din punct de vedere cultural. cred că este nevoie de acei oameni care fac legătura între jazz-işti şi cei care sunt dispuşi să susţină. Aici se observă o oarecare lipsă în peisajul acesta".

În 10 noiembrie cântăreaţa de jazz va susţine un concert alături de Stanley Jordan, un "greu" al jazz-ului mondial. Teodora Enache a dezvăluit la "Regional cafe" despre modul deosebit în care acesta cântă la chitară pe care românii l-au putut admira deja la festivalul de la Gărâna.

10:00 Fără prejudecăţi

(cu traducere mimico-gestuală)

10:30 tvrcluj.ro

(arhiva)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj