loader
Foto

Despre jurnalismul sportiv, marţi, la "Ora de sport"

În ediţia de marţi, 25 februarie, cu începere de la ora 18:30, la TVR Cluj, “Ora de sport” vă propune o discuţie între jurnalişti de sport despre presa sportivă de ieri şi de azi.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Realizatorul Alexandru Pilu Bănoi şi moderatoarea Miruna Pop îl vor avea invitat în platou pe jurnalistul Demostene Şofron, redactor la ziarul Făclia din Cluj-Napoca.

Alături de acesta, Miruna Pop va încerca o analiză a jurnalismului sportiv de ieri şi de azi, a presei scrise sportive, cu tot ceea ce implică acest lucru: atitudine, limbaj, cunoştinţe. Toate acestea din perspectivele generaţiei vechi, dar şi a generaţiei de azi de jurnalişti sportivi.

Un alt subiect al emisiunii îl va reprezenta un nou episod din seria “Poveştile lu’ Pilu”. Alexandru Pilu Bănoi vă invită la o plimbare alături de Lascăr Pană şi o discuţie despre o jumătate de secol în slujba handbalului românesc.

Emisiunea se difuzează de la 23.30 pe TVR3!

12:00 Cultart

13:00 TELEŞCOALA

 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj