loader
Foto

Galerie foto

Despre lupta împotriva cancerului într-o ediţie specială sâmbătă, 15 februarie

TVR Cluj propune telespectatorilor o ediţie specială, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 15.00, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva cancerului la copii.

 

Sebesi Karen Attila

Invitaţii ediţiei speciale sunt Katie Rizvi, fondatorul Asociaţiei Little People şi dr. Florian Nicula, chirurg oncolog la Institutul „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj Napoca şi coordonator al Centrului de Prevenire şi control al Cancerului. Ce înseamnă să lupţi împotriva cancerului, cum poţi preveni sau depista precoce aceasta boală, importanţa stilului de viaţă în prevenire, accesul la servicii medicale, rolul ONG-urilor în lupta împotriva cancerului, cum îi poţi ajuta pe cei bolnavi sunt doar câteva din întrebările la care vor răspunde invitaţii emisiunii.

Reportajele realizate de echipele Redacţiei Ştiri vor întregi discuţia dintre invitaţi şi moderatorul Sebesi Karen Attila.

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj