loader
Foto

"Prevestirea" de Ioana Pârvulescu, la "Transilvania culturală" | VIDEO

Sâmbătă și duminică, 17-18 octombrie, de la ora 15.00, la TVR Cluj și online pe TVR+, a fost difuzată o nouă ediție "Transilvania culturală".

 

Vasile Hotea-Fernezan
Transilvania culturală

Povestim sâmbătă despre “Prevestirea”, cel mai recent volum scris de Ioana Pârvulescu. O prevestire care schimbă oamenii. Pentru prima oară în literatura română, un roman care reface realist o pagină din Vechiul Testament: istoria nesupusului profet Iona.

O lume colorată, cu personaje din satul lui Iona, de pe corabia pe care călătorește și din cetatea cu sclipiri ca din 1001 de nopți, Ninive. Nu lipsesc monstrul din ape și cei de pe pământ.

O carte în care dragostea vine neinvitată, ca oricând și oriunde pe lume. Un roman cu suspans, despre marea aventură a încercării omului de a găsi un rost vieții.

Sâmbătă, 17 octombrie, ora 15:00, la TVR Cluj, duminică, 18 octombrie, tot la ora 15:00. Pe net, la aceleaşi ore, la https://www.tvrplus.ro/live/tvr-cluj

19:00 Actual Regional (R)

(Față în față) (Reluare)

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj