loader
Foto

Despre revelaţia Ligii naţionale de handbal masculin, la “Ora de sport”

Realizatorul Alexandru Pilu Bănoi şi moderatoarea Miruna Pop au pregătit o nouă ediţie a emisiunii “Ora de sport”, 18 martie, de la ora 18:30, la TVR Cluj, şi de la ora 23:30 la TVR 3, o ediţie dedicată handbalului şi automobilismului.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Potaissa Turda este marea revelaţie a acestei ediţii de campionat a Ligii naţionale de handbal masculin. Ea ocupă locul doi în clasament, după HCM Constanţa. Despre această frumoasă performanţă, dar şi despre play-off-ul ce se apropie cu paşi repezi, va vorbi Flaviu Sâsâeac, preşedintele clubului Potaissa Turda.

Va interveni telefonic preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, de la care vom afla amănunte legate de dubla întâlnire dintre România şi Germania la handbal feminin.

Vom rămâne tot în zona handbalului şi la “Poveştile lu’ Pilu”. Realizatorul Alexandru Pilu Bănoi ne propune să ne reamintim împreună de frumoasa poveste a ultimei medalii olimpice cucerite de handbalul românesc – bronz pentru naţionala de handbal masculin la Jocurile Olimpice de la Los Angeles 1984.

În încheiere, moderatoarea Miruna Pop va discuta cu Vlad Cosma, de la Napoca Rally Academy, despre noul sezon de raliuri.

14:00 Cap de afiş

15:00 Transilvania culturală

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj