loader
Foto

Despre sportul juvenil şi povestea unui senior, la „Dincolo de sport”

Ediţia de azi, 8 aprilie, ora 18:30, la TVR Cluj, a emisiunii „Dincolo de sport”, este dedicată voleiului şi baschetului juvenil, dar şi poveştii unui senior al fotbalului clujean, Nicolae Szoboszlay.

 

Dincolo de sport

Alexandru Pilu Bănoi, în postura de realizator, şi Ionel Banu, în cea de moderator, vă invită la o ediţie a emisiunii „Dincolo de sport”, o ediţie dedicată voleiului şi baschetului juvenil.

Pentru început, vom afla care este starea voleiului clujean la nivel de juniori şi amănunte despre Turneul „Primăvara la fileu” care se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 12-13 aprilie. Informaţiile le vom afla de la Cornel Udrea, preşedintele de onoare al Clubului Sportiv „Ioan Bânda”, prof. Vasile Pop, antrenorul echipei de volei fete, şi junioara Sonia Mârza, căpitanul echipei.

Emisiunea continuă cu „Poveştile lu’ Pilu”, un episod dedicat unuia dintre cei mai reprezentativi sportivi ai Clujului şi ai echipei de fotbal „U” Cluj: Nicolae Szoboszlay sau Laji bacsi, cum îl ştiu toţi clujenii. Cum a ajuns Laji bacsi la echipa studenţilor clujeni şi cine a fost antrenorul echipei universitare în perioada exilului de la Sibiu, vom afla chiar de la Nicolae Szoboszlay, unul dintre cei mai valoroşi antrenori la nivel de echipe de copii pe care i-a dat România.

Încheiem cu o discuţie despre baschetul juvenil clujean alături de Cornel Săftescu, managerul echipei de baschet feminin Universitatea Cluj, şi antrenorul acesteea, Florin Covaciu. O discuţie legată de proiectele dedicate micilor baschetbalişti – turneele de mini-baschet şi baby-baschet care vor avea loc la Cluj-Napoca, la mijlocul acestei luni.

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj