loader
Foto

„Dincolo de sport”, o ediţie “vişinie”

Ediţia de marţi, 29 aprilie, ora 18:30, la TVR Cluj, a emisiunii „Dincolo de sport”, este dedicată echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, într-un dialog cu antrenorul Vasile Miriuţă.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Alexandru Pilu Bănoi, în postura de realizator, şi Miruna Pop, în cea de moderator, vă invită la o nouă ediţie a emisiunii „Dincolo de sport”, o ediţie “vişinie”. Invitat în platou este Vasile Miriuţă, antrenorul echipei din cartierul Gruia, CFR 1907 Cluj.

“Poveştile lu’ Pilu” aduc în prim-plan pe fosta internaţională de handbal Anamaria Stetz-Grozav. Experienţa acumulată în campionatul intern, la echipele din Baia Mare şi Cluj-Napoca, dar şi în puternicul campionat francez, la echipele din Nantes, Dijon şi Montpelier, se dovedeşte acum extrem de importantă când este pusă în practică de Anamaria Stetz-Grozav la Clubul Sportiv Ocna Mureş, unde încearcă să facă performanţă alături de soţul ei, Corneliu Stelian Grozav, antrenorul echipei de volei de la acelaşi club.

Emisiunea poate fi urmărită, în reluare, la TVR 3, marţi, 29 aprilie, de la ora 22:00, şi la TVR Cluj, miercuri, 30 aprilie, de la ora 15:00.

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

6:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj