loader
Foto

Câţi români au diabet şi câţi se află în evidențele sistemului de sănătate

Numărul românilor diagnosticaţi cu diabet nu se cunoaşte cu exactitate, cu atât mai puţin al acelora aflaţi în evidențele sistemului de sănătate. Despre diabet, dar şi despre obezitate, la „Tableta de sănătate”, 17 martie, ora 20:00, la TVR Cluj.

 

Sebesi Karen Attila
Tableta de sănătate

Situaţie alarmantă. Numărul exact al diabeticilor din România nu se cunoaşte cu exactitate. Se aproximează că foarte mulţi, însă, mult mai puţini se află în evidențele sistemului de sănătate.

Despre acest subiect, despre cele mai actuale tratamente, dar şi despre o aniversare a Centrului de Diabet din Cluj, vor discuta Sebesi Karen, în calitate de producător şi moderator, şi invitaţii săi: prof. dr. Nicolae Hâncu şi Cristina Petruţa.

Tot la „Tableta de sănătate” vom afla mai multe amănunte despre cartea „Abecedar de obezitate” chiar de la autorul acesteea, prof. dr. Nicolae Hâncu. „Abecedar de obezitate” este un ghid care vine în ajutorul persoanelor supraponderale și al celor cu obezitate şi a fost lansat, recent, la Academia Română.

Telespectatorii pot interveni telefonic la numărul 0264 – 420 135 (tarif normal).

9:00 Garantat 100% (R)

- R (Reluare)

9:50 Carte de citire

 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj