loader
Foto

Două premii UNITER pentru teatrul clujean

Clujul şi-a adjudecat două premii la Gala UNITER care a avut loc la Târgu-Mureş, pentru cel mai bun spectacol şi cel mai bun actor. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 29 aprilie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Bolnavii de cancer, umiliţi încă o dată. Asistenţa psihologică a bolnavilor este pusă pe primul plan în alte ţări europene, în timp ce, în România, aceste servicii nu sunt prevăzute în legislaţie, deşi există voluntari care ar vrea să ajute.

Jandarmeria Ardeleană împlinteşte 95 de ani. Jandarmii clujeni au început încă de ieri manifestările menite să marcheze acest eveniment şi continuă astăzi cu exerciţii demonstrative, expoziţii şi un spectacol folcloric.

Clujul şi-a adjudecat două premii la Gala UNITER care a avut loc la Târgu-Mureş: “Victor sau copiii la putere”, montat de Silviu Purcărete la Teatrul Maghiar de Stat Cluj, a câştigat Premiul pentru cel mai bun spectacol, iar Cornel Răileanu, de la Teatrul Naţional “Lucian Blaga”, a fost desemnat cel mai bun actor.

Un bărbat care a fost rănit grav într-un accident la intrarea în Turda a murit cu zile pentru că ambulanţa a venit după 50 de minute, fără medic. Cei de la locul accidentului au sunat la 112 după mai puţin de cinci minute de la producerea lui.

În şase ani, Spitalul Judeţean Oradea a făcut prelevări de organe care au salvat 500 de vieţi.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

 

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)

18:30 Actual regional p.1 (R)

- direct (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj