loader
Foto

“Ediţie specială” - evreii din toată lumea comemorează Holocaustul

Duminică, 27 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Cluj, TVR 3 şi TVR Internaţional, o “Ediţie specială” despre unul dintre cele mai odioase şi sângeroase momente ale istoriei omenirii - Holocaustul evreilor.

 

Sebesi Karen Attila

Anul acesta se împlinesc 70 de ani de la Holocaustul evreilor din timpul celui de al Doilea Război Mondial, iar în aceste zile comunităţile evreieşti din toată lumea comemorează Ziua Holocautului.

Emilia Avram, producător, şi Sebesi Karen, moderator, vă invită să urmăriţi o ediţie cu adevărat specială a emisiunii „Ediţie specială” alături de invitaţi de marcă: Andrei Klein - supravieţuitor al Holocaustului, născut în lagărul de la Moghilev Podolski din Transnistria, Attila Gido - istoric şi cunoscător al istoriei evreilor din Cluj, Thea Haimovitz – organizator al Festivalului de Film Evreiesc, şi istoricul Lucian Nastasă-Kovacs.

O “Ediţie specială” care ne învaţă că istoria nu trebuie să se repete.

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj