loader
Foto

Emisiunile electorale de la TVR Cluj, interpretate în limbaj mimico-gestual

TVR Cluj vine în întâmpinarea comunităţii persoanelor cu deficienţe de auz: emisiunile electorale vor fi interpretate în limbaj mimico-gestual. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 25 aprilie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, este prezent la Târgul "Agraria". La eveniment vor fi prezenţi producători şi distribuitori de maşini şi utilaje agricole, echipamente şi unelte necesare în ferme ori în gospodării.

Vârstnicii, din nou în atenţia autorităţilor. Deşi există multe instituţii, organizaţii, centre care se ocupă de nevoile bătrânilor, aceştia sunt priviţi de fiecare instituţie într-un mod aparte. Simpozionul „Vârstnicii - o datorie de onoare”, la care au participat mai mulţi specialişti în domeniu, îşi propune ca serviciile oferite celor în vârstă să fie unitare.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare Cluj-Napoca lasează proiectul POS CCE „Centru de Cercetare şi Tehnologii Avansate pentru Energii Alternative - CETATEA”.

Emisiunile electorale de la TVR Cluj vor fi interpretate, în premieră, în limbaj mimico-gestual, iar comunitatea persoanelor cu deficienţe de auz este extrem de încântată de această iniţiativă.

Istoricul Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe, şi-a lansat, la Cluj, cartea „Cea mai frumoasă poveste. Câteva adevăruri simple despre istoria românilor”.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

11:00 Actual Regional (R)

(Transparente)-R (Reluare)

11:55 Ştiri pe scurt

 

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre muzică din alte vremuri, la

Muzică şi poveşti savuroase sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00, la TVR Cluj, la "Transilvania Culturală". Pe net la aceleaşi ore: ...

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

 

#tvrcluj