loader
Foto

Europa - zonă de conflict, la „Proiect România”

Vineri, 23 mai, de la ora 19:00, la TVR Cluj, o nouă ediție a emisiunii „Proiect România”, o ediție care analizează prezentul României privit din perspectiva istoriei și a conflictelor care au loc aproape de granițele noastre.

 

Sebesi Karen Attila
Proiect România

Producătorul Emilia Avram şi moderatorul Sebesi Karen vă invită la o nouă ediție a emisiunii „Proiect România”, o ediție care va analiza poziția României în noul context geopolitic bulversat de atitudinea războinică a puternicei Rusii, cu atât mai mult cu cât România se află aproape de linia întâi a conflictelor declanșate de Kremlin și urmașa „Armatei Roșii”.
Europa trăiește vremuri zbuciumate și nesigure, violența și agresiunile armate părând a fi la ordinea zilei. Se fac şi se desfac ţări, se etalează armament şi se fac demonstrații de forță și putere, iar specialiştii nu se sfiesc să vorbească chiar de iminenţa unui conflict armat, a un război. În Ucraina, situaţia este tensionată în continuare, iar asta se răsfrânge asupra vieţii sociale, economice şi politice din întreaga Europă. La „Proiect România”, încercăm să analizăm toate aceste aspecte pornind, însă, de la o perspectivă istorică. Invitatul emisiunii este istoricul și diplomatul Alexandru Ghişa, un profesionist cu o mare experiență dobândită în diferite posturi pe care le-a ocupat în Ministerul Afacerilor Externe al României.
Emisiunea va putea fi urmărită în reluare sâmbătă, 24 mai, și duminică, 25 mai, cu începere de la ora 15:00.

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj