loader
Foto

"Față în față" cu „specialii” României | VIDEO

Vă prezentăm o ediție "Față în față" cu „specialii” României, celor cărora, la pensie, le intră lunar în conturi mai mulți bani decât în timpul activității și infinit mai mulți decât românilor de rând.

 

Ionel Lespuc
Față în Față

Da, ați ghicit este vorba despre pensiile speciale care împart românii în două categorii: speciali și ...ordinari, bogați și ...săraci, împliniți și ...frustrați.

Pensiile speciale reprezintă 0, 85% din PIB, iar dacă nu sunt supuse unei reforme reale până la finalul acestei luni, ar putea împiedica România să absoarbă 30 de miliarde de euro.
.
Invitații lui Ionel Lespuc au fost: Radu Molnar, deputat USR, Horia Nasra, analist politic, Gabriel Biriș, analist economic și europarlamentarul Dragoș Pîslaru.

 

19:00 Actual Regional (R)

(Față în față) (Reluare)

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj