loader
Foto

"Față în Față": Semnificația postului Crăciunului în satul tradiţional românesc | VIDEO

Marți, 14 noiembrie, la TVR Cluj, Ionel Lespuc ne-a invitat la o nouă ediție "Față în Față"

 

Ionel Lespuc
Față în Față

Despre adicţiile şi dependenţele zilelor noastre şi despre abordările terapeutice disponibile vom vorbi în prima parte a emisiunii cu lect. univ. dr. Eugen Băican, organizatorul Conferinţei Internaţionale pe adicţii, care va avea loc la sfârşitul săptămânii la Cluj-Napoca.

În partea a doua vorbim aflăm detalii despre filmul "O ţară în cinci portrete" care va avea premiera la Gherla. Invitaţi prin Zoom: Andrei Teodorescu, regizor şi protosinghel Grigorie Benea, stareţ Mănăstirea 40 de Mucenici Gherla.

În partea a treia discutăm cu lt. col. Andrei Biriş despre pericolele instalaţiilor de încălzire improvizate, dar şi despre un proiect de voluntariat organizat de ISU Cluj.

În ultima parte Camelia Burghele, etnolog şi antropolog social ne vorbeşte despre semnificația postului Crăciunului în satul tradiţional românesc..

.
Moderator: Ionel Lespuc
Producător: Emilia-Raisa Avram

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

12:00 Transilvania culturala (R)

- R (Reluare)
 

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

Tradițiii și obiceiuri în Săptămâna Mare | VIDEO

Săptămâna Mare este plină de tradiţii pentru credincioşi şi fiecare zi are o însemnătate aparte.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcluj