loader
Foto

Galerie foto

În Ajunul Crăciunului...

24 decembrie aduce la TVR Cluj de la documentare inedite, la întâlniri cu personalităţi ale spiritualităţii ortodoxe  sau ştiri din actualitatea sportivă.

 

Ziua începe cu “Bună dimineaţa, Transilvania”, o ediţie care are şi de această dată invitaţi speciali. Vor sosi în platou preotul profesor universitar Ioan Chirilă, primarul din Beclean, Nicolae Moldovan, însoţit de două colindătoare, dar şi artista Amalia Decean.

De la ora 14.00 va fi difuzată prima parte a conferinţei lui Rafail Noica, fiu al filosofului Constantin Noica şi respectat sihastru de la schitul Lăzești din Munții Apuseni. Apariţia sa în public, anul acesta, la Cluj-Napoca a fost înregistrată integral de TVR Cluj.

Ultima ediţie din acest an a emisiunii “Ora de sport” stă sub semnul artelor marţiale. Invitaţi sunt Alin Morar, vicecampion mondial la karate NBU, Iosif Tudor , campion mondial la karate tradiţional şi Marin Bucur, instructorul echipei Seishin Cluj-Napoca. “Poveştile lui Pilu” sunt dedicate academiei de handbal “Minaur Baia Mare”, lui Andrei Grasu, mmembru al naţionalei de handbal şi centrului de excelenţă în judo “Liberty Oradea”.

Un documentar de excepţie, filmat de către realizatorul TVR Cluj, Ovidiu Pop, în timpul expediţiei sale pe bicicletă din Islanda, este o altă atracţie a programului de marţi, 24 decembrie. Cele patru episoade vor putea fi vizionate zilnic, de la ora 19.30.

O altă serie de documentare valoroase începe să fie transmisă, de asemenea, de marţi, 24 decembrie. Este vorba despre documentare etnografice realizate de TVR Cluj şi Centrul de cultură “Augustin Bena” despre nunta tradiţională la sat. Primul episod prezintă nunta în localitatea braşoveană Rupea.

4:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj