loader
Foto

Instantanee fotografice pe muzică clasică şi de jazz

La “Transilvania la zi”, 16 mai, ora 17:00, la TVR Cluj, aflăm ultimele amănunte despre festivalurile şi evenimentele caritabile din Cluj, dar şi despre un festival de jazz de la Alba Iulia.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Reporterul TVR Cluj, Andrei Biro, intră în legătură directă cu Dan Popescu, organizator al festivalului Alba Jazz 2014. Aflăm programul manifestărilor şi evenimentelor din festival.

Duminică, 18 mai, de la ora 18:00, în Studioul de concerte al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”, are loc concertul caritabil “De la copii pentru copii”. Evenimentul constă într-un recital susţinut de muzicieni profesionişti şi vânzarea de produse realizate de mâinile copiilor cu materiale şi unelte donate de jucătorii echipei de fotbal “U” Cluj. Stăm de vorbă cu violonistul Cristian Mandu, implicat voluntar în proiect, şi Ovidiu Damian, director executiv al Asociaţiei Hans Spallinger, organizatorul evenimentului caritabil.

Azi începe Photo Romania Festival. Pentru a patra oară, Clujul se umple de fotografi și fotografii. 40 de expoziții, 15 ateliere, 4 competiții, 5 concerte și 20 de evenimente speciale aduc pasionații de fotografie, între 16 și 25 mai, în 35 de locuri din oraș, de la Parcul Central, Piața Unirii și Bastionul Croitorilor și până la Liberty Technology Park, muzee, săli de artă și cafenele. Reporterul TVR Cluj, Vasile Hotea, intră în legătură directă cu Raluca Crişan, organizator, pentru ultimele amănunte.

Producător: Luminiţa Purdea-Cotuţiu

Moderator: Elena Nicolae

13:00 TELEŞCOALA

14:00 Telejurnal

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj