loader
Foto

Galerie foto

Jazz şi folclor, de Crăciun

Ziua de 27 decembrie este dedicată, la TVR Cluj, muzicii şi tradiţiilor populare. Plus un strop de nostalgie cu... Fram, ursul polar.

 

De la ora 13.00 şi  apoi, în reluare, de la ora 17.00 puteţi urmări spectacolul-eveniment susţinut în această toamnă la Cluj de către Teodora Enache şi Stanley Jordan. TVR Cluj a înregistrat integral acest concert susţinut cu casa închisă pentru a-l oferi cadou, acum, de sărbători.

În ultima zi a Crăciunului colindele vor avea un loc special în program. Un concert ecumenic, dar şi o selecţie din rândul celor difuzate de-a lungul timpului în emisiunea  „Cântece de acasă” vor completa oferta TVR Cluj, de la orele 11, 18.30, respectiv 21.00.

Pentru cei mici, serialul de poveste “Fram, ursul polar” are programat al doilea episod de la ora 15.00. Iar cei care doresc să afle cum s-a încheiat aventura islandeză a clujenilor pe bicicletă, ultimul episode este programat la ora 19.30.

15:00 Prim plan obiectiv

- direct prima parte

16:00 Observator transilvan

- direct
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj