loader
Foto

Vineri, 21 februarie, la „Spaţiul deciziilor”, o dezbatere despre situaţia politică la zi

În reluare la TVR Cluj, vineri, 21 februarie, cu începere de la ora 19.00, la  „Spaţiul deciziilor”, o dezbatere despre starea actuală a politicii.

 

Sebesi Karen Attila
Spaţiul deciziilor

Producătorul Emilia Avram şi moderatorul Sebesi Karen au pregătit o nouă, interesantă şi de maximă actualitate ediţie a emisiunii „Spaţiul deciziilor”.

Invitaţi în platoul TVR Cluj au fost Aurelia Cristea – deputat PSD, Lucian Bode – deputat PDL şi jurnalistul Radio România Cluj, reputatul Dan Horea.

Alături de aceştia, moderatorul Sebesi Karen a discutat despre criza guvernamentală care frământă scena politică românească, despre ultimatumul dat de preşedintele PNL, Crin Antonescu, colegilor din coaliţia USL în legătură cu numirea vicepremierului şi miniştrilor conform protocolului şi înţelegerilor stabilite anterior, despre posibilitatea plecării de la guvernare a PNL şi repoziţionarea liberalilor în opoziţie faţă de un posibil guvern USD.

O ediţie care elucidează multe dintre necunoscutele eşichierului politic actual.

13:00 TELEŞCOALA

14:00 Telejurnal

 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj