loader
Foto

“Jurnal Regional”, 11 martie, 18:20

Ce părere au profesorii despre Codul Etic al cadrelor didactice şi amănunte interesante despre experienţa inedită trăită de şapte ardeleni la Raliul Budapesta-Bamako, acestea sunt doar câteva dintre subiectele jurnalului.

 

Telejurnal regional

Echipa “Transilvania 4 Africa” a revenit acasă de la Raliul Budapesta-Bamako. Cei şapte ardeleni din echipa “Transilvania 4 Africa” au avut parte de o experienţă inedită, dar au şi câştigat premiul “Mother Theresa Charity”, ca răsplată pentru că echipa lor a dus cele mai multe donaţii africanilor.

Cadrele didactice, directorii de şcoli, liderii de sindicat sunt de acord cu implementarea Codului Etic în învăţământ şi atrag atenţia asupra importanţei acestuia. Ei spun, însă, că este obligatorie extinderea Codului Etic şi în ceea ce îi priveşte pe elevi şi părinţii acestora.

Un băieţel de doi ani şi jumătate, din Dej, a rămas blocat în apartamentul bunicii. Pentru a-l scoate din apartament, a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

9:00 Cultart (R)

- R (Reluare)

9:50 Carte de citire

 
Despre muzică din alte vremuri, la

Muzică şi poveşti savuroase sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00, la TVR Cluj, la "Transilvania Culturală". Pe net la aceleaşi ore: ...

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

 

#tvrcluj