loader
Foto

Galerie foto

“Jurnal Regional”, 12 martie, ora 18:20

Cât de bănoasă este meseria de mediator, donaţie din partea Asociaţiei Femeilor de Afaceri Cluj şi despre posibilele conflicte pe care le-ar putea genera două marşuri autorizate de Primăria Cluj-Napoca sunt doar câteva dintre subiectele jurnalului.

 

Telejurnal regional

Meseria de mediator este foarte bănoasă, însă puţini ştiu că, pentru a deveni mediator, nu trebuie să ai studii de specialitate, ci doar trei ani de vechime în muncă, studii superioare şi să urmezi un simplu curs de mediator. Asta în timp ce absolvenţii de Drept, dar care nu au cei trei ani de vechime în muncă, nu pot deveni mediatori.

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj a donat Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca un stereomicroscop pentru diagnosticarea rapidă a bolii Lyme.

Primăria Cluj-Napoca a autorizat pentru sâmbătă, la aceeaşi oră, două marşuri - ale maghiarilor şi ale Noii Drepte. Acest lucru ar putea duce la conflicte violente, mai ales că pe internet au apărut deja mesaje provocatoare.

Organizaţia Studenţilor Farmacişti din Cluj-Napoca desfăşoară campania  de informare şi sensibilizare "Cancerul a început lupta, împreună sfârşim războiul", campanie menită să ofere populaţiei informaţiile şi educaţia necesare pentru a conştientiza pericolul acestei boli. În acelaşi timp, campania încurajează oamenii să îşi facă analize corespunzătoare din timp.

Numărul diabeticilor din judeţul Cluj s-a dublat în ultimii 10 ani. Cea mai frecventă complicaţie este neuropatia. Din această cauză, mulţi pacienţi care ignoră simptomele ajung să le fie amputate picioarele.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

18:30 Poveștile lu’ Pilu

19:00 Actual Regional (R)

(Față în față) (Reluare)
 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj