loader
Foto

Jurnal Regional, 4 martie, ora 18,20

Compania de Transport Public a intrat în comunele din zona metropolitană, un tânăr oferă în fiecare duminică o masă caldă copiilor săraci, o bătaie cruntă într-o parcare din oraş sunt principalele titluri ale jurnalului.

 

Compania de Transport Public a intrat în comunele din zona metropolitană a Clujului, în Floreşti. Oamenii sunt mulţumiţi că autobuzele intră pe străduţele mici şi înghesuite, însă sugerează că ar trebui să existe mai multe locuri de unde să-şi cumpere bilete. Traficul de dimineaţă în Floreşti este infernal, iar autobuzele nu fluidizează încă drumurile celei mai mari comune din România.

Un tânăr imobilizat în scaun cu rotile din satul Bologa, de lângă Turda, ajută copiii săraci din localitate, oferindu-le în fiecare duminică o masă caldă. Tânărul are şi un blog pe care îşi promovează iniţiativa şi unde a găsit, se pare, sprijin financiar.

O minoră de 13 ani a fost bătută într-o parcare din Cluj-Napoca, de alte cinci fete, eleve şi ele. În urma bătăii , minora a ajuns la spital cu mai multe leziuni. În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat. În paralel, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a constituit şi el o comisie.

12:00 Ştiinţă şi cunoaştere (R)

- R (Reluare)

13:00 TELEŞCOALA

 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj