loader
Foto

L.egal 100% - proceduri judiciare | VIDEO

Vineri, 5 martie, de la ora 13.00, la TVR Cluj, invitatul Loredanei Corchiș, avocat Cristian Gîndac a făcut o prezentare a celor patru măsuri preventive: reținerea, arestul preventiv, arestul la domiciliu și controlul judiciar.

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

“O persoană este considerată nevinovată până la decizia definitivă de condamnare - acesta este un principiu fundamental al procesului penal.

Măsurile preventive pot fi dispuse dacă există probe sau indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o persoană a săvârşit o infracţiune.

Când și cum se iau aceste măsuri? Pentru cât timp? Cum se poate opune o persoană împotriva căreia s-a luat una dintre acestei măsuri? Cum procedează instanța de judecată atunci când se propune prelungirea măsurii? Răspunsurile le aflăm în cadrul emisiunii L.egal 100%.“

***

Emisiunea L.EGAL 100% este una informativă și are drept scop să le prezinte cetățenilor drepturile și obligațiile pe care le au, descifrarea actelor normative şi aflarea modului de a evita încălcarea drepturilor.

3:30 Poveștile lu’ Pilu (R)

- R (Reluare)

4:00 Actual Regional (R)

(Față în față) - R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj