loader
Foto

L.egal 100% - proceduri judiciare | VIDEO

Vineri, 5 martie, de la ora 13.00, la TVR Cluj, invitatul Loredanei Corchiș, avocat Cristian Gîndac a făcut o prezentare a celor patru măsuri preventive: reținerea, arestul preventiv, arestul la domiciliu și controlul judiciar.

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

“O persoană este considerată nevinovată până la decizia definitivă de condamnare - acesta este un principiu fundamental al procesului penal.

Măsurile preventive pot fi dispuse dacă există probe sau indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o persoană a săvârşit o infracţiune.

Când și cum se iau aceste măsuri? Pentru cât timp? Cum se poate opune o persoană împotriva căreia s-a luat una dintre acestei măsuri? Cum procedează instanța de judecată atunci când se propune prelungirea măsurii? Răspunsurile le aflăm în cadrul emisiunii L.egal 100%.“

***

Emisiunea L.EGAL 100% este una informativă și are drept scop să le prezinte cetățenilor drepturile și obligațiile pe care le au, descifrarea actelor normative şi aflarea modului de a evita încălcarea drepturilor.

11:00 Tenis feminin

- direct Satu-Mare (semifinala 1)

12:30 România în bucate

 

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Eugen Moritz, invitat la “Transparențe

Eugen Moritz, invitat la “Transparențe"

publicat: vineri, 26 iulie 2024

Vineri, 26 iulie, de la ora 19,00, la TVR Cluj, v-am invitat la o nouă ediție a emisiunii “Transparențe".

Miercuri, 24 iulie, la TVR Cluj, am urmărit o nouă ediție "Prim-plan Obiectiv" moderată de Ovidiu Damian.

 

#tvrcluj