loader
Foto

O nouă ediţie "L.egal 100%" la TVR3 și TVR Cluj

În ediția din această săptămână, s-a discutat despre măsurile preventive care pot fi dispuse dacă există probe temeinice din care rezultă suspiciunea săvârşirii unei infracţiuni. Vineri, 18 martie, de la ora 15.30.

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

O persoană este considerată nevinovată până la decizia definitivă de condamnare. Acesta este un principiu fundamental al procesului penal. Măsurile preventive pot fi dispuse dacă există probe sau indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o persoană a săvârşit o infracţiune.

În ediția de săptămâna aceasta, invitatul Loredanei Corchiș, avocat Cristian Gîndac face o prezentare a celor 4 măsuri preventive: reținerea, arestul preventiv, arestul la domiciliu și controlul judiciar.

Când și cum se iau aceste măsuri? Pentru cât timp? Cum se poate opune o persoană împotriva căreia s-a luat una dintre acestei măsuri? Cum procedează instanța de judecată atunci când se propune prelungirea măsurii? Răspunsurile le aflăm în cadrul emisiunii L.egal 100%.

(w882) cluj

***

La TVR 3, în fiecare vineri, de la ora 15.30.

Emisiunea L.EGAL 100% este una informativă și are drept scop să le prezinte cetățenilor drepturile și obligațiile pe care le au, descifrarea actelor normative şi aflarea modului de a evita încălcarea drepturilor.

 

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

21:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj