loader
Foto

"L.egal 100%": Despre succesiune

Vineri, 1 aprilie, de la ora 15.30, la TVR 3, Loredana Corchiș vă invită să urmăriți o nouă ediție "L.egal 100%".

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

Când ne gândim la o moștenire, de obicei ne imaginăm bonusul financiar pe care îl aduce. Cu toate acestea, o succesiune se poate dovedi a fi o operațiune negativă! Renunțarea la succesiune poate fi astfel o opțiune de studiu. Cum să refuzi o proprietate? Care sunt consecințele?
.
Atunci când o persoană moare, bunurile sale sunt transmise moștenitorilor desemnați în conformitate cu dispozițiile legale sau prin testament. Succesiunea se referă la transmiterea bunurilor (bunuri imobile, mobile), dar, ceea ce este mai puțin cunoscut, și la transmiterea datoriilor decedatului. Cum aflăm dacă pasivul moștenirii depășește activul?.

Răspunsurile la aceste întrebări le aflăm de la lector dr. Kocsis Jozsef - avocat, în ediția emisiunii L.egal 100% de vineri, ora 15.30, la TVR 3.

 

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj