loader
Foto

La Cluj-Napoca, hoţii şi-au făcut rezerve de Paşti

În plină Săptămână a Patimilor, hoţii au dat iama în complexul comercial Mărăşti din Cluj-Napoca. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 18 aprilie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Hoţii au dat lovitura la complexul comercial Mărăşti din Cluj-Napoca, cu doar câteva zile înainte de Înviere. Ei au furat haine şi mâncare în valoare de peste 400 de milioane de lei vechi. Ineditul este că indivizii nu au forţat uşile magazinelor, ci au spart, pur şi simplu, vitrinele şi au vandalizat magazinele. Unul dintre hoţi a fost identificat de un paznic.

Renumitul chirurg estetician, Toma Mugea, care este și proprietar al unei ferme de oi, vrea să omologheze “Mielul de Carne Transilvan”, obţinut prin încrucişarea oilor pure româneşti cu berbeci de carne aduşi din Franţa. Chirurgul şi-a deschis în urmă cu câţiva ani o stână de oi lângă oraş. A observat, însă, că oaia românească nu este apreciată de bucătarii străini şi a căutat soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii cărnii.

Primarul Emil Boc oferă cadouri de Paşti vârstnicilor de la Azilul de bătrâni din Cluj-Napoca şi premiază cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Un jurnalist din Oradea, care în aceste zile ar fi împlinit abia 36 de ani, a căzut accidental în casă şi, din cauza unui hematom, a intrat în moarte cerebrală. Când medicii au stabilit că starea lui este ireversibilă, tatăl şi-a dat acordul pentru ca organele tânărului să fie prelevate. Aceasta a fost, de fapt, o dorinţă exprimată de jurnalist, în timpul vieţii.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

13:00 TELEŞCOALA

14:00 Telejurnal

 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj