loader
Foto

La „Proiect România” se dezbate proiectul regionalizării

O nouă ediţie a emisiunii „Proiect România”, o producţie TVR Cluj dedicată actualităţii. Talk-show-ul moderat de către Sebesi Karen întoarce pe toate feţele cele mai actuale teme. De data aceasta, tema discuţiilor va fi regionalizarea.

 

Sâmbătă, 1 februarie, cu începere de la ora 15,00, la TVR Cluj, producătoarea Andreea Damian şi moderatorul Sebesi Karen vă invită la o nouă ediţie a emisiunii „Proiect România”. Tema discuţiilor va fi una de maximă actualitate şi anume regionalizarea.

Invitaţi în platoul TVR Cluj vor fi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Valeriu Crişan, şi jurnalistul Dan Horea de la Radio Cluj. Alături de aceştia, Sebesi Karen va discuta despre proiectul regionalizării, despre modul în care autorităţile judeţene văd realizabil acest proiect, dar şi despre investiţiile CJ Cluj şi CJ Sălaj în anul 2014, despre fonduri europene şi strategii comune ale autorităţilor judeţene.

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj