loader
Foto

Legislaţia românească face victime

Un bărbat care suferă de nu mai puţin de 55 de boli şi-a pierdut dreptul la un asistent personal. Acesta este principalul subiect al “Jurnalului regional”, 18 martie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Legislaţia absurdă din România face noi victime! Un bărbat din comuna Baciu, care suferă de nu mai puţin de 55 de boli, imobilizat la pat, şi-a pierdut dreptul la un asistent personal pentru că legea spune că doar persoanele cu handicap din naştere beneficiază de acest drept. Până acum, soţia acestuia îi era asistent personal. Omul nu poate să mănânce sau să se descurce singur în nici un fel. Acum, că au pierdut indemnizaţia de însoţitor, sunt muritori de foame.

Târg de universităţi la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Reprezentanţi ai unor universităţi din Franţa, Germania, Danemarca, Elveţia, Suedia, Emiratele Arabe sau Marea Britanie îşi prezintă ofertele de şcolarizare.

Moaştele monseniorului Vladimir Ghika vor fi aduse şi expuse la Cluj, în Catedrala Greco-Catolică din Cluj-Napoca, Piaţa Cipariu.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)
 
Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, la Cluj-Napoca

Elevi din toată România s-au întrecut în creativitate și rețete inedite la Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, desfășurată la ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

„Cântec și poveste”, o ediție de colecție dedicată „Reginei cântecului popular maramureșean”

Vineri, 12 aprilie, de la ora 15:00, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste”.  Am deschis ...

 

#tvrcluj