loader
Foto

Galerie foto

Lipsa de reacţie a serviciului medical de urgenţă seamănă moarte pe şosele

Un om a murit cu zile într-un accident de circulaţie pentru că ambulanţa a venit după 50 de minute, fără medic. Vă prezentăm continuarea unui material realizat în exclusivitate de TVR Cluj, la “Transilvania la zi”, 30 aprilie, ora 17:00.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Reporterii TVR Cluj continuă cazul bărbatului rănit grav într-un accident la intrarea în oraşul Turda şi care a murit cu zile pentru că ambulanţa a venit după aproape o oră, deşi se afla la distanţă de numai cinci minute. Aflăm reacţia autorităţilor în urma materialului realizat în exclusivitate de TVR Cluj cu privire la intervenţia întârziată a celor în drept să o facă. Vom sta de vorbă cu jurnalişti, cu reprezentanţi ai autorităţilor şi ai instituţiilor medicale de urgenţă şi nu numai.

Cei 100 de pelerini prezenţi la Vatican cu ocazia canonizării Papei Ioan al XXIII-lea şi Papei Ioan Paul al II-lea s-au întors acasă. Din grupul de pelerini condus de PS Florentin Crihălmeanu au făcut parte şi zece tineri, membri ai Asociaţiei Eparhiale a Tinerilor Greco-Catolici ASTRU Cluj. Vom sta de vorbă cu Raluca Fernea, preşedintele asociaţiei, şi cu Mihai Şona, unul dintre pelerinii prezenţi la Vatican.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte interesante, la  “Transilvania la zi”, 30 aprilie, ora 17:00, la TVR Cluj.

Producător: Luminiţa Purdea-Cotuţiu

Moderator: Elena Nicolae

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)
 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj