loader
Foto

Luptătoarea Ana Maria Pavăl îşi aduce medaliile în studioul TVR Cluj

Ediţia de marţi, 6 mai, ora 18:30, la TVR Cluj, a emisiunii „Dincolo de sport”, o prezintă pe luptătoarea Ana Maria Pavăl şi medalia de bronz cu care s-a întors de la Campionatul European de lupte care s-a desfăşurat în Finlanda.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Alexandru Pilu Bănoi, în postura de realizator, şi Miruna Pop, în cea de moderator, vă invită la o nouă ediţie a emisiunii „Dincolo de sport”, o ediţie în care este invitată luptătoarea Ana Maria Pavăl. Legitimată la CSM Cluj, ea a câştigat medalia de bronz în cadrul categoriei 53 de kilograme la Campionatul European de lupte recent desfăşurat în Finlanda. Performanţa este cu atât mai meritorie  cu cât “bronzul” cucerit de Ana Maria reprezintă singura medalie cucerită de România la această competiţie.

La “Poveştile lu’ Pilu” avem parte de o premieră. Vom urmări finala de dublu băieţi a Campionatului Naţional la tenis de masă - juniori 3 (sub 14 ani), desfăşurată la Bistriţa, la sfârşitul lunii aprilie. De o parte şi de alta a fileului s-au aflat Marius Rădoi (CSS Slatina) - Cristian Bogdan (CSS Craiova) şi Vlad Hurloi (CSM Bistriţa) – Cristian Mureşan (CSM Zalău).

Emisiunea poate fi urmărită, în reluare, la TVR 3, marţi, 6 mai, de la ora 22:00, şi la TVR Cluj, miercuri, 7 mai, de la ora 15:00.

22:00 Program Ucraina

- preluare TV Ucraina

23:50 Ştiri pe scurt

 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj