loader
Foto

Azi, 18 februarie, la „Ora de sport”, o avanpremieră a meciului de rugby România-Spania şi încă o poveste a lui Pilu

În ediţia de azi, 18 februarie, a emisiunii „Ora de sport”, transmisă la TVR Cluj, de la ora 18,30, şi la TVR 3, de la ora 23,30, totul despre partida de rugby dintre România şi Spania, de sâmbătă, 22 februarie, de pe Cluj Arena, şi o poveste fabuloasă a lui Pilu.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Realizatorul Alexandru Pilu Bănoi şi moderatoarea Miruna Pop au pregătit o ediţie antrenantă, pe gustul tuturor iubitorilor de sport, dar mai ales pe cel al împătimiţilor de rugby şi ai partidelor de volei de altădată.

În prima parte a emisiunii, Miruna Pop, alături de managerul echipei naţionale de rugby a României, Horaţiu Bărgăunaş, şi de „centrul” clujean din 15-le „stejarilor”, Csaba Gal, va realiza o avanpremieră a partidei de rugby dintre România şi Spania care se va disputa sâmbătă, 22 februarie, pe Cluj Arena, cu începere de la ora 14,30, în cadrul Cupei Europene a Naţiunilor. Partida va fi transmisă, în direct, la TVR 1 şi TVR Cluj şi va beneficia de comentariul  lui Dragoş Bocanaciu.

Discuţiile despre partida de sâmbătă vor continua alături de Sorin Bota, preşedintele secţiei de rugby a CS Universitatea, şi prof. dr. Mircea Ortelecan. Totodată, Miruna Pop va afla de la invitaţii săi secretul performanţei echipei de rugby a României care şi-a asigurat calificarea la cea de a opta ediţie a Cupei Mondiale care va avea loc anul viitor, în Anglia. De subliniat că România a fost prezentă la toate ediţiile Cupei Mondiale.

În ultima parte a emisiunii „Ora de sport”, încă un episod fabulos din „Poveştile lu’ Pilu”. Alexandru Pilu Bănoi va rememora o poveste de acum 31 de ani: partida de volei feminin dintre Dinamo Bucureşti şi Maratex Baia Mare. În 1983, mult mai puţin cotata echipă băimăreană Maratex provoca prima înfrângere pe terenul dinamovistelor după 17 ani. Cornel Săvoiu, antrenorul de atunci al Maratex Baia Mare, va povesti toată istoria acelei partide de neuitat, şocul conducerii pe judeţ a partidului şi bucuria veştii că fiecare jucătoare urma să primească o primă de 10.000 de lei.

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1

8:50 Carte de citire

 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj