loader
Foto

MATINALII dau tonul dimineţilor frumoase

O echipă de tineri profesionişti şi dedicaţi. Subiecte interesante și invitați modești cu realizări mărețe. O infuzie de bună dispoziție. ”Matinalii” vă așteaptă în fiecare dimineață, de luni până vineri, la TVR MOLDOVA, TVR3 și TVRi.  

 

MATINALII

Anatol Guzic, Tinka Mardari, Sandu Scobioala şi Mihai Suvac sunt matinali și știu să vă facă zilele mai plăcute.

Dovadă sunt edițiile pe care le realizează în fiecare dimineață, de luni până vineri, între orele 7 și 10, la TVR MOLDOVA. Emisiunea se transmite în direct și la TVR 3 și TVR Internațional (de la ora 9:00).

(w882)

”Matinalii” dau tonul la voie bună, ne împărtășesc informații utile, promovează tot ce e românesc și de valoare, ne fac cunoștință cu invitați speciali de pe ambele maluri ale Prutului.

MATINALII fac echipă bună cu studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova şi Tîrgu Mureş. Emisiunea produsă şi difuzată în direct de TVR MOLDOVA conectează telespectatorii la actualitate.

 

3:30 Actual regional p.1 (R)

- R (Reluare)

4:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj