loader
Foto

Galerie foto

Meciuri de volei din campionatele naţionale feminin şi masculin, în direct la TVR 3 şi TVR Cluj

Telespectatorii TVR vor urmări câte un meci pe etapă, atât din Campionatul Național masculin, cât și din cel feminin. Partidele de volei din campionatele naţionale sunt transmise de TVR 3 și TVR Cluj.

 

Luni, 13 noiembrie, fetele de la Rapid Bucureşti şi adversarele lor de la Dinamo Bucureşti au luptat pentru victorie, în transmisiune directă la TVR 3. Partida s-a difuzat de la ora 15.30.

Parteneriatul dintre Televiziunea Română și Federația Română de volei continuă, TVR fiind singura televiziune unde pot fi văzute marile echipele ale voleiului românesc.

(w882)

Astfel, telespectatorii TVR vor putea viziona câte un meci pe etapă, atât din Campionatul Național masculin, cât și din cel feminin. Partidele de handbal din campionatele naţionale sunt transmise de TVR 3 și TVR Cluj, în general, în zilele de luni și vineri. Formaţii calificate în cupele europene se numără printre echipele pe care telespectatorii le vor putea urmări evoluând în direct în perioada următoare. Dintre acestea, amintim: Arcada Galați (Liga Campionilor  –  masculin), Volei Alba Blaj (Liga Campionilor – feminin), SCM Craiova (Cupa CEV – masculin), Steaua București și Dinamo București (Challenge Cup – masculin), CSM Lugoj, CSO Voluntari și CSM București (Challenge Cup – feminin).

(w882)

Aşadar, transmisiunile directe au debutat luni, 13 noiembrie, cu volei feminin, din Campionatul Naţional, Divizia A, mai exact telespectatorii au urmărit de la ora 15.30, partida desfăşurată în capitală dintre reprezentativele Rapid Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.

Comentator: Narcis Şelaru

credit foto: Imagoo

8:30 Linii de dialog (R)

- R (Reluare)

9:00 Spirit şi credinţă

 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj