loader
Foto

Muzică cu atitudine dar şi poveşti savuroase din istoria ALTAR | VIDEO

În partea a III-a a poveştii "ALTAR Romania" aflăm cum rezonează muzica trupei cu publicul tânăr, trăim momente emoţionante şi ascultăm muzică. Urmărim o ediție "Transilvania Culturală", sâmbătă şi duminică, ora 15:00, TVR Cluj. Pe  tvrplus.ro/live/tvr-cluj la aceleaşi ore.    

 

.
Sărbătorim 33 de ani de Atitudine și Istorie Rock scrisă de una dintre cele mai prodigioase și îndrăgite trupe rock din România, ALTAR Romania.

Fondată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock românești, promotoare a muzicii de atitudine în România, cu un puternic impact social și priză la public datorită concepției muzicale deosebite, a mesajului și aparițiilor scenice efervescente.
.
În repetate rânduri, ALTAR a fost desemnată drept cea mai bună trupă rock românească, iar activitatea formației reprezintă probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock autohtone de după anii '90. Alături de Compact, Holograf, Iris, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Cargo, ALTAR este printre puținele formații cu o activitate susținută de peste 33 de ani în prima linie a rock-ului românesc, rămânând în continuare una dintre cele mai apreciate și îndrăgite trupe rock din România. Forța să fie cu noi!

Muzică cu atitudine dar şi poveşti savuroase din istoria ALTAR Romania. Mulţumim FORM Space şi Motor Rock Bistro pentru ajutor.

 

 

10:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, la Cluj-Napoca

Elevi din toată România s-au întrecut în creativitate și rețete inedite la Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, desfășurată la ...

 

#tvrcluj