loader
Foto

Galerie foto

Noile programe TVR 3, lansate cu joc şi cântec din Maramureş

Echipa TVR Cluj, în frunte cu Sergiu Vitalian Vaida a "năşit" lansarea noilor programe TVR 3 acasă la Dumitru Fărcaş, în Maramureş. Două transmisiuni  în direct au adus în casele telespectatorilor momente de folclor autentic şi invitaţi surpriză.

 

Sergiu Vitalian Vaida
Vine Cluju’ pe la noi!
Natură şi aventură
România în bucate
Gustă Transilvania
Tableta de sănătate

UPDATE: Emisiunea este disponibilă pe TVR+
Partea I
Partea a II-a

În curtea casei sale, maestrul Dumitru Fărcaş i-a făcut părtaşi pe cei de la TVR Cluj la onomastica sa alături de familie şi fini şi de actorul Dorel Vişan, unul dintre prietenii săi de suflet.  Un moment aparte al emisiunii a fost cel în care actorul a recitat, acompaniat la taragot, de către Dumitru Fărcaş.

Spre seară, TVR Cluj a transmis în direct o altă onomastică, în acelaşi sat maramureşan, la un alt Dumitru de-al locului, taragotistul Dumitru Dobrican. La casa acestuia s-a încins o adevărată petrecere cu joc şi cântec, al cărui suflet a fost acelaşi Sergiu Vitalian Vaida.

 

Noile programe TVR 3 includ mai multe producţii realizate de către echipa de la TVR Cluj printre care se numără: "Gustă Transilvania", "Cu tigaia-n spate", "Vine Cluju' pe la noi", "Natură şi aventură", "Călătorii interioare", "Tableta de sănătate", "Gândeşte verde", "Regionalia".

 

 
BCU: Expoziție inedită la 150 de ani

BCU: Expoziție inedită la 150 de ani

publicat: miercuri, 07 iunie 2023

Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” împlinește 150 de ani de la fondare. Cu acest prilej, BCU a organizat o expoziție foto-documentară.

O nouă premieră a emisiunii "Natură și aventură", duminică 4 iunie, de la ora 10:30, la TVR 2 și TVR+.

 Smida Jazz Festival anunță primii artiști din lineup-ul 2023 | VIDEO

În perioada 18- 20 august, la Smida, în Parcul Natural Apuseni, se va desfășura Smida Jazz Festival.