loader
Foto

Galerie foto

Noile programe TVR 3, lansate cu joc şi cântec din Maramureş

Echipa TVR Cluj, în frunte cu Sergiu Vitalian Vaida a "năşit" lansarea noilor programe TVR 3 acasă la Dumitru Fărcaş, în Maramureş. Două transmisiuni  în direct au adus în casele telespectatorilor momente de folclor autentic şi invitaţi surpriză.

 

Sergiu Vitalian Vaida
Vine Cluju’ pe la noi!
Natură şi aventură
România în bucate
Gustă Transilvania
Tableta de sănătate

UPDATE: Emisiunea este disponibilă pe TVR+
Partea I
Partea a II-a

În curtea casei sale, maestrul Dumitru Fărcaş i-a făcut părtaşi pe cei de la TVR Cluj la onomastica sa alături de familie şi fini şi de actorul Dorel Vişan, unul dintre prietenii săi de suflet.  Un moment aparte al emisiunii a fost cel în care actorul a recitat, acompaniat la taragot, de către Dumitru Fărcaş.

Spre seară, TVR Cluj a transmis în direct o altă onomastică, în acelaşi sat maramureşan, la un alt Dumitru de-al locului, taragotistul Dumitru Dobrican. La casa acestuia s-a încins o adevărată petrecere cu joc şi cântec, al cărui suflet a fost acelaşi Sergiu Vitalian Vaida.

 

Noile programe TVR 3 includ mai multe producţii realizate de către echipa de la TVR Cluj printre care se numără: "Gustă Transilvania", "Cu tigaia-n spate", "Vine Cluju' pe la noi", "Natură şi aventură", "Călătorii interioare", "Tableta de sănătate", "Gândeşte verde", "Regionalia".

 

18:00 Jurnal Regional


18:30 Transilvania Policromă

II (alte minorităţi) II
 

O ediție "Natură și aventură" filmată pe versantul sudic al Făgărașilor, pe Valea Rea.

O nouă ediție "Poveștile lu` Pilu" a fost difuzată la TVR Cluj, vineri, 24 mai, de la ora 19:00. Realizator și producător: Alexandru "Pilu" Banoi

Încă o distincție internațională pentru TVR Cluj | VIDEO

Televiziunea Română a fost distinsă vineri seară, 24 mai, cu mențiune la Prix CIRCOM 2024, pentru reportajul „Dizabilităţi transformate în ...

 

#tvrcluj