loader
Foto

„Ora de sport”, 4 martie, ora 18:30

În ediţia de marţi, 4 martie, de la ora 18:30 la TVR Cluj şi de la ora 23:20 la TVR 3, “Ora de sport” vă propune continuarea discuţiei de săptămâna trecută despre presa sportivă, scrisă şi vorbită, de ieri şi de azi.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Moderatoarea Miruna Pop continuă discuţia începută săptămâna trecută cu jurnalistul Demostene Şofron, redactor la ziarul Făclia din Cluj-Napoca.

Cei doi vor încerca o analiză a jurnalismului sportiv de ieri şi de azi, a presei scrise şi vorbite, cu tot ceea ce implică acest lucru: atitudine, limbaj, cunoştinţe. Toate acestea din perspectivele generaţiei vechi, dar şi a generaţiei de azi de jurnalişti sportivi.

Un alt subiect al emisiunii îl va reprezenta un nou episod din seria “Poveştile lu’ Pilu”. Realizatorul Alexandru Pilu Bănoi vă invită la o întâlnire cu echipa de judo a clubului Liberty Oradea. De asemenea, realizatorul emisiunii a pregătit şi o mică surpriză pe care vă invită să o descoperiţi la „Ora de sport”, marţi, 4 martie, cu începere de la ora 18:30, la TVR Cluj, şi în reluare, de la ora 23:30, la TVR 3.

19:00 Cântec şi poveste

20:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj