loader
Foto

Galerie foto

Participarea paralimpicilor clujeni la Soci

Paralimpicii clujeni se pregătesc pentru competiţia sportivă dedicată persoanelor cu dizabilităţi de la Soci între 9-17 martie, proiectul Educaţie Continuă în folosul comunităţii a ajuns la o noua etapă, la UBB studenţii îşi aleg reprezentatul la Bologna sunt subiectele emisiunii "Transilvania la zi" de azi, 18 februarie, ora 17,00.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Moderatorul Elena Nicolae va discuta cu Sally Lamont, preşedintele Comitetului Paralimpic Român, despre dificultăţile pe care le întâmpină în viaţa de zi cu zi persoanele cu dizabilităţi, dar şi despre performanţele  obţinute până acum la competiţii internaţionale.

Lectorul universitar Nicoleta Sălcudean şi Vincenţiu Vereş, director CFCIDFR,  vor  detalia Proiectul Educaţie Continuă în folosul comunităţii, un proiect care îşi propune să crească implicarea universităţii prin deschiderea unor cursuri care vin în întâmpinarea nevoilor de formare în societate. În partea a doua a emisiunii, Oana Onicaş, preşedinte OSUBB Cluj, prezintă proiectul "Gala Profesorului Bologna", eveniment ce promovează dascălul care reuşeşte să depăşească graniţele disciplinei pe care o predă şi găseşte căi inedite pentru a se apropia de studenţi.

4:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj