loader
Foto

Paula Hriscu la "Cântec și poveste" | VIDEO

În Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor Mântuitorului, emisiunea "Cantec si poveste", ediția din 14 aprilie 2023, a avut-o ca invitată pe Paula Hriscu, o voce minunată a cântecului popular transilvan, dar și a Pricesnelor, a Cântecelor de strană, ce au mesaj profund religios.

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

Ne pregătim cu toții sufletește, să-l însoțim cu gândul și trăirea, pe Mântuitorul Lumii spre Golgota mântuirii, pentru a aștepta apoi Lumina. Și în această perioadă, când cu toții trebuie să înțelegem jertfa și patimile asumate de Mântuitorul Hristos pentru păcatele noastre, este o binecuvântare să ascultăm glasul minunat al Paulei Hriscu, ce transmite prin mesajul emoționant, profund teologic al pricesnelor sale, acea stare de pioșenie ce cuprinde sufletele adevăraților creștini.

Dialogul purtat cu realizatorul emisiunii, Alexandru Pugna, este unul încărcat de emoție sinceră și trăiri spirituale, datorate încercărilor vieții, ce au fost trecute prin Credință, Nădejde și Iubire multă de invitata noastră. Veți afla aspecte deosebite ale drumului parcurs până acum de Paula Hriscu, și prin ce încercare a vieții a ajuns să transforme tristețea, îndoiala, clipele de grea încercare prin care a trecut, în bucuria cântatului care i-a schimbat viața, destinul.

(w882) 4

O emisiune de pus la suflet, așa, ca un balsam duhovnicesc, de care din când în când avem mare nevoie.

Producator: Radu Anghel

6:30 tvrcluj.ro (R)

(arhiva) - R (Reluare)

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1
 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj