loader
Foto

Galerie foto

Politicieni şi cercetători îşi dau întâlnire la Cluj-Napoca

Densitate mare de politicieni, la Cluj-Napoca, la deschiderea Salonului de Inventică “Pro Invent”. Despre eveniment, dar şi alte ştiri interesante aflaţi la “Jurnalul regional”, 20 martie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ministrul delegat pentru Cercetare Ştiinţifică, Mihnea Costoiu, şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, vin la Cluj Innovation City, la deschiderea Salonului de Inventică “Pro Invent”. Cu această ocazie, cei trei politicieni se vor întâlni şi cu creatorul sângelui artificial, cercetătorul Radu Silaghi.

500 de morminte din Cimitirul Mănăştur sunt în pericol să fie mutate pentru că terenul pe care sunt amplasate, concesionat de Primăria Cluj-Napoca rudelor celor decedaţi, este revendicat de un dezvoltator imobiliar.

Colecţia de gravuri Rembrandt care urmează să fie expusă la Muzeul Etnografic din Cluj este, de fapt, o colecţie de falsuri, susţin specialiştii în opera lui Rembrandt.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

13:00 TELEŞCOALA

14:00 Telejurnal

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj