loader
Foto

"Poveștile lu' Pilu" cu Silviu Lung | VIDEO

Emisiunea „Poveștile lu' Pilu” va avea onoarea de a-l avea ca invitat pe Silviu Lung, un nume emblematic în istoria fotbalului românesc și fost căpitan al echipei naționale.

 

Moderatorul emisiunii, Alexandru Pilu Banoi, cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce în prim-plan poveștile de viață ale personalităților marcante, va ghida discuția într-un cadru informal, dar plin de profunzime. Vineri, 6 septembrie, de la ora 19:00, la TVR Cluj, prima parte.
.

.
Silviu Lung, cu o carieră remarcabilă în fotbalul românesc, este un exemplu de dedicare și profesionalism. Participarea sa ca lider al echipei naționale nu a fost doar o simplă daoră de statut, ci o demonstrație a pasiunii și a valorii pe care le-a adus sportului. În cadrul emisiunii, se anticipatează o explorare a carierei sale, a momentelor cheie care l-au definit și a impactului pe care l-a avut asupra tinerelor generații de fotbaliști.

Discuția va aborda, de asemenea, tema provocărilor întâmpinate pe parcursul carierei, precum și reflecțiile lui Lung asupra evoluției fotbalului românesc. Se va analiza cum a reușit să îmbine disciplinele personale cu cerințele ridicate ale competițiilor internaționale, oferind tinerilor sportivi un exemplu de urmat.

Astfel, emisiunea „Povestile lu' Pilu” promite o seară fascinantă, plină de inspirație și învățăminte, aducând la rampă nu doar realizările lui Silviu Lung, ci și valorile fundamentale ale sportului. Această întâlnire va oferi spectatorilor oportunitatea de a înțelege mai bine nu doar cariera sportivă a invitatului, ci și spiritul echipei și al camaraderiei care definesc fotbalul.

21:30 Linii de dialog (R)

- R (Reluare)

22:00 Program Ucraina

- preluare TV Ucraina
 
Noua stagiune a Teatrului Maghiar Cluj | VIDEO

Noua stagiune a Teatrului Maghiar Cluj | VIDEO

publicat: luni, 16 septembrie 2024

În cea de-a 232-a stagiune a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, publicul va avea ocazia să se bucure de șapte producții noi, cuprinzând o varietate ...

Festival Internațional de Ceramică Contemporană | VIDEO

Festival Internațional de Ceramică Contemporană | VIDEO

publicat: duminică, 15 septembrie 2024

Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană, desfășurat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, se dovedește a fi un eveniment de referință pentru ...

Fanfare Ciocărlia: O trupă legendară care a cucerit lumea | VIDEO

Fanfare Ciocărlia, o formație de muzică originară din România, a reușit să impresioneze publicul internațional prin talentul său artistic și ...

 

#tvrcluj