loader
Foto

"Prim Plan Obiectiv", la TVR Cluj | VIDEO

Marți, de la ora 15:00, la TVR Cluj, am urmărit o nouă ediție "Prim Plan Obiectiv" moderată de Loredana Corchiș.

 

Loredana Corchiș
Prim-Plan Obiectiv

Despre științele vieții și despre proiectele de cercetare din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ne-a vorbit, în prima parte a emisiunii, prof univ dr Dan Vodnar, prorector al USAMV.
.
În partea a doua, am discutat cu un atlet, trecut de prima tinerețe, care nu renunță la pasiunea sa și continuă să obțină medalii pentru România. Bihoreanul Mircea Laza a câștigat de curând medalia de bronz la Campionatul European Master de Maraton, desfășurat în Italia.
.
În partea a treia vorbim despre un spectacol de teatru inedit care va avea premiera miercuri, 4 octombrie, la Reactor de creație Cluj-Napoca. Despre Dincolo de ora de aur ne-a vorbit Ovidiu Caița, regizor și Ovidiu Ciclov, dramaturg.
.
Producător: Emilia Avram

 

 

1:00 Garantat 100% (R)

- R (Reluare)

2:00 Ştiinţă şi cunoaştere

 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj