loader
Foto

Prim-Plan Obiectiv: Șomeșul, culoar verde-albăstrui | VIDEO

Joi, 19 octombrie, la TVR Cluj, vă propunem o nouă ediție "Prim-Plan Obiectiv", moderată de Sebesi Karen.

 

Sebesi Karen Attila
Prim-Plan Obiectiv

Despre noile descoperiri din domeniul alimentației, dar și despre ce înseamnă agribusiness și producție alimentară sustenabilă aflăm azi de la prof. univ. dr. Adrian Oros, prorector al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

În partea a doua aflăm în ce stadiu se află proiectul „Someșul metropolitan – culoar verde-albastru de mobilitate sustenabilă” și care sunt noutățile ultimei ediții din acest an a Someș Delivery. Invitați: Adrian Dohotaru, președinte Societatea Organizată Sustenabil, Marius Moga, organizator Someș Delivery și Radu Mititean, director executiv Clubul de Cicloturism Napoca.

Producător: Emilia-Raisa Avram.

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1

8:50 Carte de citire

 

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Caravana TVR3 „La tine acasă”, o ediție în pas de defilare | VIDEO

Urmărim o ediție "Caravana TVR3 „La tine acasă”" realizată la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu" din Sibiu, continuatoarea primei ...

 

#tvrcluj