loader
Foto

Prima zi de Crăciun, cu Al Di Meola

Programul din 25 decembrie cuprinde concerte şi documentare de primă mână, iar iubitorii de sport vor putea urmări în reluare o interesantă ediţie a emisiunii “Ora de sport”.

 

Ziua de miercuri, prima a Crăciunului din acest an,  vă aduce un cadou muzical din partea TVR Cluj: concertul susţinut sub Feleac de către celebrul muzician Al Di Meola. Acesta este programat de la ora 13.00.

Concertul va fi urmat de partea a doua a conferinţei de excepţie susţinute anul acesta de către teologul şi filosoful Rafail Noica.

De la ora 15.00 puteţi revedea ultima ediţie din acest an a emisiunii „Ora de sport”, dedicată artelor marţiale şi sportivilor români care au făcut performanţă în acest domeniu.

Un alt concert deosebit, de această dată de colinde, susţinut de către maramureşeni din Cluj, va întregi atmosfera de sărbătoare cu începere de la ora 17.00.

Programul zilei va fi întregit de partea a doua a documentarului realizat în spectaculoasa Islandă de către realizatorul TVR Cluj, Ovidiu Pop alături de tovarăşii săi, cu toţii pe biciclete.  Ora de difuzare: 19.30.

Tot la capitolul documentare, prima zi de Crăciun aduce, dela ora 20.00, un nou episod din documentarele etnografice dedicate nunţilor tradiţionale, de această dată din satul Săliştea, judeţul Alba.

 

 

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj