loader
Foto

Primăria Cluj-Napoca premiază clujenii care fac curat în jurul blocurilor

Clujenii care fac curăţenie în jurul blocului în care locuiesc vor primi premii în bani de la Primăria Cluj-Napoca. Despre această campanie şi alte ştiri importante, la “Jurnal Regional”, 3 aprilie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Lucrările de izolare a blocurilor sunt făcute, de cele mai multe ori, de mântuială. Materialul izolant şi tencuiala cad, apa se infiltrează în pereţi şi izolaţie. Problema este că multe firme s-au desfiinţat după terminarea lucrărilor, aşa că păgubiţii nu mai au cui să ceară despăgubiri.

Clujenii care fac curăţenie în jurul blocului în care locuiesc vor primi premii în bani de la Primăria Cluj. Campania se desfăşoară între 1 şi 30 aprilie, iar asociaţiile de locatari câştigătoare vor fi premiate cu 2.000 de lei - premiul I, 1.500 de lei - premiul II şi 1.000 de lei premiul III.

Birocraţia românească alungă investitorii străini! Antreprenorii clujeni încearcă să atragă investitori din străinătate pentru afaceri start-up. Dacă ideile tinerilor afacerişti români sunt apreciate de investitorii străini, legislaţia din România îi nemulţumeşte pe aceştia. Investitorii fug de birocraţia tipic românească şi îi roagă pe antreprenori să îşi facă actele în afara României. În caz contrar, tinerii rămân fără finanţare şi doar cu ideea unei afaceri.

O femeie din Cavnic, judeţul Maramureş, a ajuns să cântărescă 350 de kilograme. Familia face un apel disperat la ajutor pentru a o salva.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

12:00 Transilvania culturala (R)

- R (Reluare)

13:00 Teleşcoala

 
 Expoziții și patrimoniu cultural la Cluj-Napoca | VIDEO

În noiembrie, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) va prezenta cea mai valoroasă expoziție a sa, un eveniment care promite să atragă ...

Busolă electorală pentru alegerile prezidențiale | VIDEO

Busolă electorală pentru alegerile prezidențiale | VIDEO

publicat: miercuri, 23 octombrie 2024

Într-o eră în care implicarea civică și informarea corectă a alegătorilor devin esențiale pentru funcționarea democrației, inițiativa ...

Referendum cu emoții în Republica Moldova: O analiză a contextului politic actual | VIDEO

Recent, Republica Moldova a fost martora unui referendum definitor, ale cărui implicații pro-europene au generat un val de emoții în rândul ...

 

#tvrcluj