loader
Foto

Galerie foto

Problemele cu care se confruntă medicii de familie, Balul Operei şi teatru în Salina Turda, la "Transilvania la Zi"

Vă invităm să urmariţi o ediţie a emisiunii Transilvania la Zi, miercuri, 12 februarie, de la ora 17.00 despre pregătirile pentru Balul Operei, despre piesa Iona de Marin Sorescu, pusă din nou în scenă la Salina Turda.

 

Moderatorul emisiunii Transilvania la Zi, Elena Nicolae va discuta cu dr. Ioan Mureşan, medic de familie despre sumele imense imputate multor medici de familie deşi CNAS recunoaşte ca sunt imputări care nu au la bază o fraudă sau o greşeală a medicilor, ci legislaţia ambiguă în vigoare.

De la Matei Miko, producătorul Balului Operei aflăm cum va arăta ediţia din acest an a evenimentului ce va avea loc în 22 şi 23 februarie. Spectacol de operă inedit, tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic, Senior al Cetăţii și a Premiului Mecena, modă by Cătălin Botezatu sunt doar câteva dintre momentele pregătite anul acesta de către organizatori.

După succesul răsunător de anul trecut, piesa Iona de Marin Sorescu va fi pusă din nou în scenă în Salina Turda, sâmbata 15 februarie si duminică, 16 februarie. Regizorul Mihaela Panainte si actorul Florin Vidamski vor veni la “Transilvania la Zi” pentru vorbi despre reluarea reprezentaţiei.

22:00 Program Ucraina

- preluare TV Ucraina

23:50 Ştiri pe scurt

 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj