loader
Foto

Proiect unic în lume lansat de IT-iştii clujeni

La “Transilvania la zi”, 13 mai, ora 17:00, la TVR Cluj, aflăm despre Starcelerate, un proiect iniţiat de câţiva IT-işti din Cluj-Napoca. Proiectul este unic în lume şi se va lansa la nivel ruropean în luna septembrie.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Maratonul jurnaliştilor de la TVR Cluj în Republica Moldova s-a încheiat. Timp de patru zile, Caravana “Moldova spre Europa” a dezvăluit o altfel de Moldovă, o ţară cu aspiraţii europene, cu elite politice, intelectuale şi ale societăţii civile. Proiectul editorial Caravana “Moldova spre Europa”, realizat în premieră, a cuprins reportaje şi emisiuni care au reflectat potenţialul turistic, aspiraţiile şi ambiţiile de integrare europeană ale Republicii Moldova. Emisiunile au fost difuzate, concomitent, pe patru canale de televiziune: TVR Cluj, TVR 3, TVR Moldova şi TV Moldova 1. Despre experinţa trăită în Republica Moldova ne vorbeşte Andrei Biro, reporterul TVR Cluj care a transmis în direct de la faţa locului pentru Telejurnalele televiziunii publice, şi Olesea Russu, jurnalistă la TV Moldova 1.

În continuare, aflăm de la Anca Lucia Stancu, manager MediereNet.ro, şi Viorel Danciu, preşedintele Asociaţiei Mediatorilor Ardeleni, despre Gala Excelenţei în Mediere. Tot de la ei vom afla şi ultimele noutăţi în domeniu.

Starcelerate este un proiect 100% clujean, unic în lume. Este vorba de o platformă online prin intermediul căreia tinerii cu idei de afaceri în IT care au nevoie de finanţare sau ajutor logistic sunt puşi în legătură cu companii interesate din străinătate. Platforma online se va lansa la nivel european în luna septembrie a acestui an. Totodată, vor avea loc evenimente-pilot, primul dintre acestea urmând să se desfăşoare la Cluj-Napoca în acest weekend.

Producător: Luminiţa Purdea-Cotuţiu

Moderator: Elena Nicolae

9:00 Cultart (R)

- R (Reluare)

9:50 Carte de citire

 

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre muzică din alte vremuri, la

Muzică şi poveşti savuroase sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00, la TVR Cluj, la "Transilvania Culturală". Pe net la aceleaşi ore: ...

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

 

#tvrcluj