loader
Foto

Puterea şi opoziţia, la „Spaţiul deciziilor”

La „Spaţiul deciziilor”, 11 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Cluj, un senator aflat la putere şi unul aflat în opoziţie vorbesc despre activitatea legislativă a parlamentarilor, un fel de faţă nevăzută de către cei care i-au votat.

 

Sebesi Karen Attila
Spaţiul deciziilor

Moderatorul Sebesi Karen şi jurnalistul Ilie Călian, redactor şef al cotidianului „Făclia”, vor discuta cu doi senatori clujeni – Laszlo Attila (UDMR) şi Marius Nicoară (PNL).

Tema discuţiilor este activitatea legislativă a parlamentarilor, o activitate puţin cunoscută de către cei care i-au trimis în Parlamentul României. Despre iniţiativele legislative ale acestora, despre succesul ori eşecul lor în această privinţă, vor vorbi cei doi invitaţi. Ultimul exemplu este iniţiativa legislativă a lui Marius Nicoară de a schimba statutul medicilor dentişti din România, care nu se pot numi doctori. Iniţiativa a trecut de comisiile din parlament, dar a fost respinsă de guvern.

Producător: Emilia Avram

0:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj